YouBeDo viert feest met €100.000,- aan donaties

profiel_michael
Door Michael van LoenenCreative Excitement Optimizer bij YouBeDo

Dit weekend heeft de donatie-teller de mijlpaal van 100.000,- euro bereikt. Michael blikt terug op een droom die uitkomt waarbij hij realiseert dat deze niet zomaar is komen aanwaaien...

Ik voelde afgelopen week voor het eerst de koude winterwind langs mijn gezicht toen ik op de trein stond te wachten. Het is ineens winter, schoot er door mijn hoofd. Natuurlijk niet bedacht ik me snel! De winter is er niet ineens, er gaat een periode aan vooraf waar de natuur miljarden dan wel niet triljoenen, processen voor in werking heeft gezet. 

Met dromen realiseren werkt het ongeveer hetzelfde. Ook hier zijn wellicht miljoenen micro processen aan vooraf gegaan. De juiste ontmoetingen met mensen die vol overgave vertrouwen hebben in wat we doen, teleurstellingen die later zegeningen bleken te zijn en keuzes die we met het YouBeDo team vol overgave hebben durven maken. 

Jaren terug hebben we wel eens met elkaar zitten filosoferen hoe het zou zijn als we €100.000,- op de donatieteller zouden hebben staan. Een droom die destijds nog ver weg was. Het is echt gelukt. De donatieteller staat op €100.000! Wij zijn intens aan het genieten van deze gerealiseerde droom terwijl we bouwen aan de volgende. Want dromen komen blijkbaar uit!