St. Antonius Ziekenhuis krijgt online boekenwinkel YouBeDo

Het St. Antonius Ziekenhuis en YouBeDo.com slaan de handen ineen. Vanaf nu kunnen medewerkers van het St. Antonius boeken bestellen bij een online boekenwinkel die speciaal voor het ziekenhuis ontworpen is. Op antonius.youbedo.com zijn meer dan 2 miljoen titels verkrijgbaar.

Medewerkers willen vaak groeien en een belangrijke voorwaarde voor die groei is kennis. De online boekenwinkel YouBeDo biedt toegang tot die kennis waardoor de medewerkers van het St. Antonius altijd toegang hebben tot de laatste medische ontwikkelingen.

Steun voor het St. Antonius Onderzoeksfonds

Van elke bestelling gaat tot 12% van het aankoopbedrag naar het St. Antonius Onderzoeksfonds. Het St. Antonius Onderzoeksfonds maakt medisch onderzoek mogelijk binnen het St. AntoniusDe onderzoeken dragen direct bij aan nieuwe inzichten en innovaties die de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. De resultaten van de onderzoeken worden over de hele wereld gedeeld.

Met de aankoop van een boek dragen medewerkers direct bij aan innovaties binnen hun eigen ziekenhuis. Dat dit werkt is uit de praktijk al gebleken doordat op YouBeDo.com met de boekenverkoop al meer dan €7.000 is gedoneerd aan het St. Antonius Onderzoeksfonds.

 

Volg YouBeDo