Kosten besparen op de boekeninkoop!

profiel_michael
Door Michael van LoenenCreative Excitement Optimizer bij YouBeDo

Bij veel organisaties wordt de boekeninkoop nog niet centraal georganiseerd. Medewerkers kopen vaak zelf een managementboek, bewaren de factuur of het bonnetje en leveren die in bij de lieve mensen van administratie. Veel gedoe, onoverzichtelijk en vooral veel extra kosten om het te verwerken. 

Bij YouBeDo zien we een trend dat de aanschaf van vakliteratuur en literatuur voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers steeds belangrijker wordt. Maar dit zorgt ook voor een extra belasting voor de administratie als dit niet goed en centraal is ingeregeld. Extra kosten dus!

Daarom hebben we bij YouBeDo een nieuwe tool ontwikkeld. YouBooks!

YouBooks boekenplatform is dé oplossing

YouBooks is een boeken inspiratieplatform waar medewerkers met een vast boekenbudget per jaar boeken kunnen bestellen voor:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Verdieping vakdomein
  • Duurzamere inzetbaarheid

Geen losse facturen en bonnetjes meer

Alle boekbestellingen op één verzamelfactuur

Rapportage per maand met specificatie

Onze belofte

Snelle levertijd

Boeken worden al binnen één of twee werkdagen afgeleverd.

3 miljoen boektitels

We hebben meer dan 3 miljoen titels binnen alle denkbare vakgebieden.

Impact maken met boeken

Tot 12% van het aankoopbedrag gaat naar een goed doel dat de koper kiest

Organisaties die kiezen voor YouBooks

Persoonlijke groei en delen zijn belangrijke kernwaarden voor Solid Professionals, adviseur en interim-dienstverlener in Finance en Risk. Met een eigen YouBooks platform voor medewerkers geven ze daar een prachtige invulling aan.

Medewerkers van ABN AMRO krijgen een ontwikkelingsbudget waarmee ze boeken aanschaffen via een eigen boekenplatform. Zo is al méér dan € 130.000,- gedoneerd naar goede doelen die ABN AMRO ondersteunt.

Creatief bureau Brandfighters helpt bedrijven om op een vernieuwende manier te reclame maken. Met een boekenbudget via YouBeDo slaan ze twee vliegen in een klap: meer kennis en mooie invulling voor MVO.

Meer informatie over YouBooks

Interesse hoe YouBooks zou werken voor jouw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.