Kerstpakketten: waardevol of waardeloos?

Wat zit er dit jaar in de kerstpakketten die jij aan jouw medewerkers schenkt? Een goedkope fles wijn van het verkeerde jaar? Dezelfde kaasstengels als altijd? Een geurkaars die niet werkt? Vast wel een van deze producten zal onderdeel uitmaken van de kerstpakketten die door giganten en groothandelaren aangeboden worden. Onze vraag is of dit cadeau wel genoeg waardering voor jouw medewerkers overbrengt. Vind jij ze waardevol of waardeloos?

Als je op zoek bent naar iets met meer ‘waarde’ of simpelweg een leuk en origineel cadeau, dan heeft YouBeDo een alternatief (of aanvulling) op het standaard kerstpakket. Wij bieden een geschenk met impact. Eentje die medewerkers verbindt. Met ons impactgeschenk krijgen medewerkers de mogelijkheid om goed te doen met het cadeau wat jij hen hebt gegeven.
Een impactgeschenk geeft jouw medewerkers de vrijheid om zelf iets moois te kiezen en ondersteunen hiermee bovendien een goed doel naar keuze. Een beter milieu, een mooie dag voor zieke kinderen, of een stapje dichterbij het ontwikkelen van medicatie tegen kanker, de keuze is aan hen. 

‘Elke werknemer hetzelfde kerstpakket? Dozen vol houdbare etenswaren? Co ziet het in ieder geval niet meer zitten. Gelukkig heeft hij over een uurtje pauze…’

‘Oh kijk, wat een verrassing. Een kerstpakket van de makro/sligro/kerstpakketgigant. #bestchristmasever.’

‘Wijn? Paté? Sfeerkaars? Kaaskransjes? Kerststengels? ’ Wouter heeft het er maar moeilijk mee. ‘Zijn dit echt cadeaus die mijn waardering voor mijn werknemers overbrengen?’

Geef je medewerkers een boekenbon!

Met de boekenbon van YouBeDo kun je een boek kopen en tot 12% van het aankoopbedrag doneren aan een goed doel naar keuze. Kies voor de boekenbon van YouBeDo en geef je medewerkers dit jaar een waardevol geschenk voor kerst!

De foto's zijn gemaakt door onze huis fotograaf Robert van Ingen.